hangi komedyen daha komik??
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
sizce hangi komedyen daha komik??
hangi komedyen daha komik??
YORUMLAR
cm ylmz;üstünlüğü zaten konuşulmaz...
okan bayülgen;yaptığı esprileri bir de başkasına zarar vermeden yapsa...
şahan;zokadayken pek fazla bilinmiyordu ama atv ye geçince bayağı bir ünlü oldu, ama o derece de şımardı, şimdi ntv de normal bir kitlesi var...
beyaz;bence çok yetenekli bir komedyen, haftada iki program sunuyor..beyaz show-biri bana anlatsın, yaptığı esprilerinde de kötü bir niyet yok...
ata demirer;ata demirer de bayağı yetenekli bir komedyen, tek kişilik dev kadro ile bayağı bir çıkış yakaladı, avrupa yakasında oynuyordu çıktı,yerine şahan gelecek diyorlardı ama...
engin günaydın;avrupa yakasının burhanı, o hikayedeki mal benim stand-up ında bayağı iyi esprileri vardı, youtube da var izleyebilirsiniz...
cm ylmz;üstünlüğü zaten konuşulmaz...
okan bayülgen;yaptığı esprileri bir de başkasına zarar vermeden yapsa...
şahan;zokadayken pek fazla bilinmiyordu ama atv ye geçince bayağı bir ünlü oldu, ama o derece de şımardı, şimdi ntv de normal bir kitlesi var...
beyaz;bence çok yetenekli bir komedyen, haftada iki program sunuyor..beyaz show-biri bana anlatsın, yaptığı esprilerinde de kötü bir niyet yok...
ata demirer;ata demirer de bayağı yetenekli bir komedyen, tek kişilik dev kadro ile bayağı bir çıkış yakaladı, avrupa yakasında oynuyordu çıktı,yerine şahan gelecek diyorlardı ama...
engin günaydın;avrupa yakasının burhanı, o hikayedeki mal benim stand-up ında bayağı iyi esprileri vardı, youtube da var izleyebilirsiniz...
Geri: hangi komedyen daha komik??
hepsi iii ama sanki cm ylmz daa iii
OGuZNiR- Mesaj Sayısı : 33
ama cem ylmz hep bel altı konuşuyor
bende ata ya verdim
bende ata ya verdim
bilgebalili- Mesaj Sayısı : 29
aslında ewt..
cem çok bel altı konuşuo...
ama esprileri gsl...
ayrıca beyazın ve atanın da esprileri gsl ama onlar bel altı konuşmuolar bunu da söliim
cem çok bel altı konuşuo...
ama esprileri gsl...
ayrıca beyazın ve atanın da esprileri gsl ama onlar bel altı konuşmuolar bunu da söliim
1 sayfadaki 1 sayfası