DAİLY ENSAR___07/06/2007---Perşembe
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
DAİLY ENSAR___07/06/2007---Perşembe
DAİLY ENSAR
Sehat okula gelmediği için olayları anlatma sayfası bana kaldı :
YUSUF vs HÜSEYİN HOCA
Hüseyin Hoca'mız bu gün sınıfın notlarını okurken Furkan ve Yusuf'unkini atladı.Nasıl olsa notlarını biliyorlardı(O) Fakat bay zekasız arkadaşımız hocaya gıcık dedi ve Hüseyin Hoca Yusuf'un anılarında taptaze kalacak şekilde Yusuf'a haddini bildirdi...
SÜRPRİZ STS BUGÜNDÜ
Gamze Hoca Ensar Koleji öğrencilerinden habersiz STS'yi bugün yaptı.STS'nin öğleden sonra yapılmasıda başka bir konuydu...
Arkadaşlar maalesef sınıfta bu gün pek olay yoktu...
Sehat okula gelmediği için olayları anlatma sayfası bana kaldı :
YUSUF vs HÜSEYİN HOCA
Hüseyin Hoca'mız bu gün sınıfın notlarını okurken Furkan ve Yusuf'unkini atladı.Nasıl olsa notlarını biliyorlardı(O) Fakat bay zekasız arkadaşımız hocaya gıcık dedi ve Hüseyin Hoca Yusuf'un anılarında taptaze kalacak şekilde Yusuf'a haddini bildirdi...
SÜRPRİZ STS BUGÜNDÜ
Gamze Hoca Ensar Koleji öğrencilerinden habersiz STS'yi bugün yaptı.STS'nin öğleden sonra yapılmasıda başka bir konuydu...
Arkadaşlar maalesef sınıfta bu gün pek olay yoktu...
Geri: DAİLY ENSAR___07/06/2007---Perşembe
hiç olay olmamış lan bu nea:D
ben ne zmn okula gelmesem bi olay olurdu...
mesela geçen sene ben gelmemiştim adını hatırlaamadım şmdi okulun güvenlii bi adm wardı lütfünün babasıyla dövüşmüştü hatta adam arabayı çocukların üstüne sürmüştü
ben ne zmn okula gelmesem bi olay olurdu...
mesela geçen sene ben gelmemiştim adını hatırlaamadım şmdi okulun güvenlii bi adm wardı lütfünün babasıyla dövüşmüştü hatta adam arabayı çocukların üstüne sürmüştü
Geri: DAİLY ENSAR___07/06/2007---Perşembe
ya abicim daha ilginç şeler yoqmu???
reggie94- Mesaj Sayısı : 11
1 sayfadaki 1 sayfası