DAİLY ENSAR___06/06/2007---Çarşamba
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
DAİLY ENSAR___06/06/2007---Çarşamba
DAİLY ENSAR
YUSUF'TAN AĞIR HAKARET
Sınıfımızın artisti Yusuf, bugün İş Eğitimi dersinde ''Hüseyin Hoca da kimmiş, döverim ben onu!!'' dedi...
Yusuf'u Hüseyin Hoca'ya bırakıyoruz artık...
Geçen günlerde ise Yusuf, BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'e kendisiyle karıştırmış olacak ki ö... dedi.
OĞUZ'A AĞIR CEZA!!!
Celalettin Hoca'dan aldığımız bilgilere göre, Celalettin Hoca Oğuz'u ettiği saygısızlıkalr nedeniyle müdür yardımcısının yanına gönderdi.Ancak 5dk sonra Oğuz geri gelerek müdür yardımcısının kendisi sınıfta otur dediğini söyledi.
SAFA İLE FURKAN!!!
Bir varmış bir yokmuş...
7/A sınıfında biri Furkan biri de Safa olmak üzere iki şey varmış
bu iğrenç espriden sonra asıl konuya giriyorum...
Sınıfımızın ses sanatçısı Yasin Karaca'dan aldığımız bilgilere göre Safa ile Furkan sınıfın florasanını kırdı.Ardından yere dökülen kırıkları iki suçlu temizledi.İki menyaq bu konu hakkında konuşmayacaklarını söyledi...
VOLEYBOL YUSUF
Safa ile Tolga'dan hafif de olsa dayak yiyen Yusuf'a kızların voleybol topu da tolga'nın ve benim ellerimde eşlik etti.Dayağı yiğen Yusuf, hıncını Furkan'dan aldı.
TERMİNATÖR AYŞE
Bay x'den ayrıldığından beri terminatörleşen Ayşe hıncını sınıfın erkeklerinden alıyor.Oğuz'dan aldığımız son dakika haberlerine göre Ayşe 6. sınıfa giden ve bizim okuldan olmayan birini seviyor.Burdan bu anlaşılıyor ki Ayşe de genç sevgili modasına uymuş
YUSUF'TAN AĞIR HAKARET
Sınıfımızın artisti Yusuf, bugün İş Eğitimi dersinde ''Hüseyin Hoca da kimmiş, döverim ben onu!!'' dedi...
Yusuf'u Hüseyin Hoca'ya bırakıyoruz artık...
Geçen günlerde ise Yusuf, BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'e kendisiyle karıştırmış olacak ki ö... dedi.
OĞUZ'A AĞIR CEZA!!!
Celalettin Hoca'dan aldığımız bilgilere göre, Celalettin Hoca Oğuz'u ettiği saygısızlıkalr nedeniyle müdür yardımcısının yanına gönderdi.Ancak 5dk sonra Oğuz geri gelerek müdür yardımcısının kendisi sınıfta otur dediğini söyledi.
SAFA İLE FURKAN!!!
Bir varmış bir yokmuş...
7/A sınıfında biri Furkan biri de Safa olmak üzere iki şey varmış
bu iğrenç espriden sonra asıl konuya giriyorum...
Sınıfımızın ses sanatçısı Yasin Karaca'dan aldığımız bilgilere göre Safa ile Furkan sınıfın florasanını kırdı.Ardından yere dökülen kırıkları iki suçlu temizledi.İki menyaq bu konu hakkında konuşmayacaklarını söyledi...
VOLEYBOL YUSUF
Safa ile Tolga'dan hafif de olsa dayak yiyen Yusuf'a kızların voleybol topu da tolga'nın ve benim ellerimde eşlik etti.Dayağı yiğen Yusuf, hıncını Furkan'dan aldı.
TERMİNATÖR AYŞE
Bay x'den ayrıldığından beri terminatörleşen Ayşe hıncını sınıfın erkeklerinden alıyor.Oğuz'dan aldığımız son dakika haberlerine göre Ayşe 6. sınıfa giden ve bizim okuldan olmayan birini seviyor.Burdan bu anlaşılıyor ki Ayşe de genç sevgili modasına uymuş
En son tarafından Perş. Haz. 07, 2007 12:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: DAİLY ENSAR___06/06/2007---Çarşamba
Abi sayfa mükemmel tutar bu sayfa nasıl olsa sınıfımızda olaysız gün sayısı yok denecek kadar az...
ömer bak ben perşmebe ve cuma okula gelmicem...
sen bna anlat neler oldu...
ok??
sen bna anlat neler oldu...
ok??
ABİCİM YANLIŞ YAZMIŞSIN BEN NÖBETÇİYDİM GÖRDÜM SAFA SÜPÜRGE GETİRDİ FURKAN BAL DÖK YALA YAPTI
tolga- Moderator
olur abi deiştiririz...
ses sanatçımız yasine güvenende kabaat:D
ses sanatçımız yasine güvenende kabaat:D
bunlara birde biz katılsak tam olur bu arada bende katıldım
slm
slm
bilgebalili- Mesaj Sayısı : 29
1 sayfadaki 1 sayfası